Activiteiten

De kernactiviteiten van Estafette Odin BV zijn:


De Odin-groothandel

De groothandel en centrale vestiging bevinden zich in Geldermalsen. Een vaste groep boeren, telers, verwerkers en andere producenten uit binnen- en buitenland levert hier een compleet assortiment biodynamische en biologische producten aan voor onze afnemers. Voor deze leveranciers en afnemers ontwikkelen wij steeds meer aanvullende diensten, zoals administratie en automatisering.

Ontdek ook ons diepvriesassortiment

Met ingang van januari 2016 levert de Odin Groothandel ook een uitgebreid diepvriesassortiment uit: 100% biologisch en biodynamisch. Het assortiment bestaat onder meer uit: rijk belegde pizza's, hartige snacks, slagroomsoesjes, heerlijk duurzaam gevangen vis, diverse soorten ijs, het braadhaantje van de Lankerenhof en nog veel meer.

Neem contact met ons op als u meer informatie wilt over de Odin-groothandel.De Odin-abonnementen en de Odinwebwinkel

Wekelijks halen duizenden Odin-abonnees bij één van de circa 350 Odin-Afhaalpunten in Nederland hun Groente- en/of fruitabonnement op.

Klik voor meer info over de Odin Groente- en Fruitabonnementen door naar www.odin.nl

Online biologisch boodschappen doen? Sinds 2004 kunnen Odin-abonnees ook via de Odin-webwinkel een uitgebreid assortiment biodynamische en biologische producten bestellen. Van verse groenten en fruit tot kaas, vlees, brood pasta, wijn en zelfs schoonmaakmiddelen. Webwinkelklanten kunnen hun bestelling op een vaste afhaaldag in de week ophalen bij hun Odin-afhaalpunt.

Klik voor meer info over de Odin Webwinkel door naar www.odinwinkel.nlDe biologische supermarkten van Odin

Lekker en verantwoord boodschappen doen kan bij een van onze 19 biologische supermarkten met een compleet assortiment biodynamische en biologische voeding.

Onze winkels zijn gevestigd in Alkmaar*, Amersfoort*, Amsterdam (5x), Arnhem*, Bergen*, Breda*, Delft*, Den Haag (Gaia), Dordrecht*, Driebergen*, Ede, Maastricht, Nijmegen*, Utrecht en Zutphen*. 

Het eigendom van deze winkels ligt niet bij privépersonen, maar bij de biologische voedselcoöperatie Odin. In de winkels waar een sterretje achter staat, kun je nu al biologisch boodschappen doen met ledenvoordeel.

Klik voor meer info door naar www.estafettewinkel.nl
De Odin Bezorgdienst

Voor de Bezorgdienst hoeft u niet de deur uit. U bestelt uw biologische boodschappen online en laat ze vervolgens afleveren bij u thuis of op uw werk. U heeft al keuze uit ruim 3000 producten, allemaal 100% biologisch en uit een eerlijke economie.

Uw biologische boodschappen lekker thuis laten bezorgen? Iedere nieuwe klant verwelkomen wij met €10,- korting op de eerste bestelling met actiecode LEKKERBIO! Doe de postcodecheck en kijk of wij ook bij u in de straat bezorgen.

Wie lid is of wordt van Coöperatie Odin kan in de Bezorgdienst bovendien, net als in steeds meer Estafette-winkels, zijn biologische boodschappen met ledenvoordeel doen.

Nieuwsgierig? www.odinbezorgdienst.nlDe Odin-imkerij

Het gaat niet zo goed met de bijen. Wereldwijd neemt de bijensterfte schrikbarend toe. Oorzaken? Onder andere ziektes, bestrijdingsmiddelen en steeds minder nectar. Overal ter wereld zijn imkers, wetenschappers en natuurorganisaties gealarmeerd. Want Einstein zei het al: zonder bijen geen leven. Tijd voor actie dus!

Eind 2010 heeft Estafette Odin Jos Willemse, een ervaren bd-imker, aangenomen om als Odin-imker bijen te gaan houden op biologisch-dynamische boerderijen. Plekken waar bijen goed gedijen, omdat er geen bestrijdingsmiddelen worden gebruikt en er ruimte en aandacht is voor natuur en diversiteit. Door tijdsdruk en gebrek aan imkerervaring komen bd-boerderijen echter vaak niet toe aan het houden van bijen. Ze kunnen daar dus wel wat ondersteuning bij gebruiken. Inmiddels verzorgt de Odin-imker al heel wat bijenvolken op verschillende locaties door het land. Samen met de boeren en het Louis Bolk Instituut in Driebergen wordt inmiddels ook actief gewerkt om op de boerderijen voor meer drachtplanten te zorgen. Daarbij hebben consumenten de Odin-imker de afgelopen jaren actief geholpen om bloembolletjes voor de bijen te planten.

Meer weten over het werk ovan de Odin-imker? www.odin-imkerij.nl