Participeren in de keten van boer tot keuken

Participeren in de keten van boer tot keuken

Wie bewust inkopen doet, kijkt niet alleen naar de inhoud van het winkelmandje, maar denkt ook na over bijvoorbeeld het productieproces en de milieuaspecten. Hoe (h)eerlijk is elk product dan eigenlijk? Steeds meer mensen beginnen zich van deze verantwoordelijkheid bewust te worden en zoeken naar vormen om deze verantwoordelijkheid te kunnen dragen.

Consumenten en relaties van Estafette Odin kunnen zich met onze organisatie en ons initiatief verbinden. Dat kan op allerlei manieren: als koper van onze producten in onze19 biologische winkels, in de Odin Bezorgdienst, als abonnee van een Odin Groente-abonnement, als klant van de Odin-groothandel, als medewerker binnen ons bedrijf en / of als lid van Coöperatie Odin.


Lid worden van Coöperatie Odin

U kunt binnen de Coöperatie Odin op verschillende manieren meedoen. Om te beginnen door lid te worden en vervolgens door deel te nemen aan klantenpanels of andere ledenactiviteiten, door te investeren in de coöperatie of door een actieve rol in de ledenraad. De ledenraad is het hoogste orgaan van de coöperatie. Hieraan worden belangrijke besluiten ter goedkeuring voorgelegd, zoals de winstbestemming, vaststellen van het jaarresultaat, belangrijke investeringen of benoeming van het bestuur. De ledenraad van Coöperatie Odin bestaat uit 12 leden: 5 afgevaardigden die zijn gekozen door de ondernemersleden, 3 afgevaardigden benoemd door de kapitaalleden en 4 personen gekozen door de overige leden.  

Wilt u actief meedoen in Coöperatie Odin? Klik hier voor meer informatie!