Producten

De Odin-groothandel verzorgt de inkoop van een groot assortiment producten voor Estafette Odin B.V. Van verse groenten en fruit tot zuivel, kaas, brood, vlees, koffie, wijnen en zuidvruchten. Altijd biologisch, waar mogelijk biodynamisch. Bij voorkeur van producenten waar we een vaste relatie mee hebben. Voor klanten die ook met ons een verbinding willen aangaan. Op alle Odin-producten vindt u de tekst: Vitale voeding, vruchtbare aarde, vernieuwende economie.


Vitale voeding uit vruchtbare aarde

Enkele tientallen boeren en tuinders leveren de basis van ons productaanbod: verswaren als aardappelen, groenten, fruit en zuivel. Daarnaast hebben we vaste leveranciers van droge kruidenierswaren als koffie, honing, bloem, olie maar ook schoonmaakproducten. Dankzij de langdurige relatie die we met hen hebben opgebouwd, zijn we continu verzekerd van een groot aanbod kwalitatief hoogwaardige levensmiddelen uit binnen- en buitenland. De producten worden via verschillende kanalen uitgeleverd: via de Odin-groothandel naar natuurvoedingswinkels en zorginstellingen in heel Nederland, via de Odin Bezorgdienst, de Odin-groenteabonnementen en de Estafette-winkels voor biologische voeding.


Producten onder eigen Odin-label

De afgelopen jaren is het aantal producten dat onder eigen Odin-label wordt verkocht toegenomen. Hiermee garanderen wij betrouwbare kwaliteit voor een eerlijke prijs, zowel voor producent als consument. Telers zijn gegarandeerd van hun afzet, consumenten hebben de garantie dat hun aankopen biologisch en duurzaam worden geteeld en niet worden ingevlogen. Odin kiest bij de ontwikkeling van nieuwe producten onder eigen label voor die producenten, die net wat meer bieden op het gebied van verantwoorde productie, duurzaamheid, arbeidsomstandigheden of milieu-aspecten. Zo geven we gestalte aan onze doelstelling ‘vernieuwende economie’.

  

We hebben de volgende productgroepen onder Odin-label:

-biologische sappen

-biodynamische sappen

-biologische diksappen

-biodynamische pastasauzen

-biodynamische koffie

-biodynamisch(e) en biologisch(e) groente en fruit

-verpakte groente, zoals zuurkool, aardappelen, gesneden soepgroente

-biologische vleesproducten
-biologische gekweekte en duurzaam gevangen vis 


Een paar voorbeelden: Odin-abonnementen, Odin-kruidenzout en Bionica-aardappels